Deze disclaimer is van toepassing op de website www.windhonden.info.

Copyright

De inhoud van deze site en de gegevens, afbeeldingen, teksten en combinaties daarvan zijn beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van Windhonden Info is het niet toegestaan om deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren. Met dank voor het gebruik van de titelfoto's aan Liesbeth Lies (Doggy People Photography).

Aansprakelijkheid

Er wordt voortdurend zorg en aandacht besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens. Toch kan Windhonden Info niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Windhonden Info kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site of (on)bereikbaarheid van de site.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of links met andere websites zijn alleen ter informatie van de gebruiker. Windhonden Info geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze websites.

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste ervaring te bieden. Verdere informatie is te vinden in de privacyverklaring en onder cookies.